Prea tarziu.

Sunt momente in viata in care ai fi vrut ca lucrurile sa fie altfel, sau sa le faci diferit. De multe ori insa, o dorinta sau un gand, te face sa dai curs unor evenimente care poate chiar nu te caracterizeaza si nu te reprezinta cu adevarat. E trist ca atunci cand iti dai seama, este de multe ori, prea tarziu. De ce oare suntem dispusi, noi ca oameni, sa renuntam la ceva frumos, cladit din greu, pentru o placere de moment? De ce nu mai stam sa ne ascultam inima si suntem atrasi de aparente ? De ce credem ca actiunile noastre pot ramane fara repercursiuni daca ele insele au produs o schimbare ?

Pana si un cuvant nepotrivit aruncat la momentul nepotrivit poate lasa urme adanci in sufletul celuilalt, insa o actiune ii confirma ca acel cuvant nu a fost aruncat la intamplare, ci premeditat. De multe ori ma gandesc, daca as putea sa ma intorc in trecut, ce as schimba ? Raspunsul ma copleseste si imi da un fior rece…prea multe…De ce ? Totul e simplu, insa noi facem lucrurile sa para al naibii de complicate. Mintim, inselam, ne batem joc de oamenii pe care ii iubim, dar ii pretuim pe cei care se poarta cu indiferenta sau chiar intr-o maniera in care nimeni nu ar trebui sa fie tratat. Oare cat ne mai pot ierta oamenii pe care ii iubim greselile ? Sau oare macar noi ne vom putea ierta vreodata?

In general, noi ca oameni suntem prea orgoliosi sa recunoastem cand gresim. Insa pana unde poate duce acest orgoliu ? Poate pana cand vom ramane complet singuri si vom vedea urmele dezastrului creat de furtuna norilor adusi de noi insine.

Se spune ca omul din greseli invata, insa cand repeta aceeasi greseala la nesfarsit, e doar un suflet gol, pierdut in multime.

Nimeni nu poate salva omul de el insusi si de actiunile lui.

E prea tarziu. 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s